Ga naar de inhoud

Uw eerste aanspreekpunt als carrosserieherstellers

Marnix De Meester en zijn team zijn er voor u en uw wagen. Een team ervaren herstellers ontfermt zich over uw voertuig, terwijl enkele administratieve krachten zich bekommeren om de opvolging rond de herstellingswerken van uw wagen. 

Al meer dan 25 jaar worden onze klanten in ons atelier in Merelbeke geholpen. Marnix De Meester startte een werkplaats waar kwaliteit, vakkennis en zorg voor uw wagen prioritair zijn. Vanuit zijn ideologie groeide een hersteldienst die vandaag alom bekroond wordt. Ook zijn dochter Barbara zet zich alle dagen in om de klanten te verwelkomen. “Elke klant is welkom.”, zegt ze meermaals. 

Ons motto: “Herstellingen van hoogwaardige kwaliteit bieden en alleen perfectie is goed genoeg voor onze klanten.”

Sinds 2014 bevinden we ons in een vernieuwd gebouw, maar nog steeds op dezelfde locatie waar u ons de voorbije 25 jaar kon vinden. 

Werken bij Carrosserie De Meester?

Solliciteer

Marnix De Meester

Marnix De Meester

Zaakvoerder

Barbara De Meester

Barbara De Meester

Administratie

Martine Cortier

Martine Cortier

Administratie

Marisca

Marisca

Administratie

Magalie

Magalie

Administratie

onze-mensen

Onze mensen

“We mogen behoorlijk trots zijn op ons team. Ze zijn elk een onmisbare schakel in onze carrosserie. Al onze medewerkers volgen geregeld opleidingen om zo up-to-date mogelijk te blijven met de nieuwste herstelmethodes en veranderingen in onze branche. Constant evolueren en een perfecte herstelling garanderen, daar staan we voor.”, Marnix De Meester.

Bent u een geschoolde, ervaren hersteller en op zoek naar een job? 

Goed nieuws! Wij zijn ook op zoek naar u.

Solliciteren

Ons atelier

“Bij Carrosserie De Meester gaan we voor vooruitgang. De laatste apparatuur en technologie worden gebruikt om duurzaamheid en kwaliteit te blijven vrijwaren.”, Marnix De Meester. Hij hamert ook op continue orde en netheid. Een feilloze kwaliteit leveren kan alleen in een professioneel onderhouden omgeving.

Onze technieken

In het atelier beschikken we  over de modernste apparatuur zoals elektronische meet- en uitleestoestellen, bruggen, richtbanken, voorbereidingszones, verflabo’s, spuitcabines etc. Hiermee garanderen we u dat de herstelling van elk voertuig, welk merk en type ook, hersteld wordt volgens de normen van de fabrikant.

Niet alleen tijdens de herstelling streven we perfectie na. Het voertuig wordt achteraf gereinigd en krijgt nog een grondige eindcontrole vooraleer u het voertuig ophaalt. 

Naast traditionele herstellingen bieden we ook de volgende diensten aan (kan eventueel in uitbesteding).

  • Glasherstellingen (zowel herstellingen als vervanging voorruit)
  • Spot repair (kleine plaatselijke herstellingen)
  • Polieren en reinigen voertuig (interieur en exterieur)
  • Uitlepelen (herstellen zonder schilderen)