Ga naar de inhoud

Long life Repair

Wist u dat Carrosserie De Meester het eerste bedrijf is die het begeerde certificaat van Long Life Repair heeft mogen ontvangen? Long Life Repair staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen met aandacht voor ‘Planet, people en profit’. 

“Onze service staat garant voor het maximaal hergebruiken en recycleren van onderdelen, het aanbieden van vervangvoertuigen met lage CO2-uitstoot. Onze lakken voldoen bovendien aan de Europese normen. En tenslotte het energiegebruik en bandendruk worden gecontroleerd voor minder verbruik en vervuiling… Dat is een evidentie, vinden we.", Marnix De Meester.

kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ons Eurogarant label, een garantie voor kwaliteit

We behoren tot het netwerk van Eurogarant, waar internationaal ruim 1200 bedrijven tot behoren. Sikkens Acoat Selected-leden zijn geselecteerde topbedrijven in de autoschade- en carrosseriebranche. Het zijn representatieve bedrijven van hoog niveau die samen een kwaliteitsnetwerk vertegenwoordigen.

Beschrijving van de afbeelding

Onder het Eurogarant label geven we een garantie op de volledige herstelling van 3 jaar.

ABS groep

Als lid van de ABS groep zijn we erkend door de meeste voorkomende verzekeringsmaatschappijen. Wat inhoudt, voor u als klant, dat u enkel de schade- aangifte dient te doen naar uw verzekeringsmaatschappij, of via uw makelaar. Het overige wordt rechtstreeks geregeld, afspraken met autodeskundigen, rechtstreekse expertises, facturatie etc.